Prijzen mobilhome verhuur

De huurprijs die je betaalt, hangt af van het seizoen en hoelang je op reis wilt. We verhuren onze mobilhome per dag. We hebben drie verschillende prijsseizoenen: 

  • Oktober tot April
  • Mei
  • Juni en september
  • Juli en augustus
  • schoolvakanties (buiten zomermaanden) en weekends met feestdagen. 

De goedkoopste periode om met onze mobilhome op reis te gaan is van oktober tot april als het geen vakantie is. Als je onze mobilhome wil huren, kan dit per dag. Als je de mobilhome voor langer dan 3 weken wil huren, vragen we om contact met ons op te nemen want dan maken we een offerte aan. Inclusief de huurprijs zit altijd internationale pechhulp, reisverzekering en camper verzekering bij. Naast de huurprijs vragen we ook een waarborg van slechts €1200. 

De exacte prijzen per week per periode kan je in het kader aan de rechterkant van deze webpagina terugvinden. Afhankelijk van wanneer je boekt, is er ook altijd kans op korting. Als je vragen hebt, aarzel dan niet en neem contact op met ons. 

De mobilhome kan opgehaald worden vanaf 16u en moet terug worden gebracht voor 10u.

Prijzen

Oktober tot April: €945/week

Mei: €1.155/week

Juni en September: €1.190/week

Juli en Augustus: €1.260/week

schoolvakanties (buiten zomermaanden) en weekends met feestdagen: €1.190/week

200km/ dag inclusief + 0.25€/km extra

Waarborg: €1.200

Verhuur kan per dag, extra korting vanaf 14dagen!

Mobilhome huren Hasselt

Meer dan 3 weken vakantie? Contacteer ons!

Mobilhome verhuur in Antwerpen

Service

Bij Relex Mobilhome staan we erop om onze klanten de beste service aan te bieden. Daarom doen we bij Relex Mobilhome aan 24/24 service. Dit wil dus zeggen als er toch iets mis zou lopen, hoef je je geen zorgen te maken want wij staan altijd voor onze klanten klaar. Dag en nacht, door weer en wind. Of je nu in België, Noorwegen of Italië in pannen valt, wij zijn er voor onze klanten. Daarnaast zijn al onze verhuren ook inclusief reisverzekeringen, camper verzekeringen en internationale pechhulp. Wat ook bij onze service hoort, is verzekeren dat de wagen rijklaar is voor alle landen en alle omstandigheden. Daarom vragen we aan onze klanten om te laten weten naar welke landen ze reizen. Je vraagt je misschien af “waarom moeten zij dat nu weten?”. Wel verschillende landen hebben verschillende regels en wetgevingen. Als je bijvoorbeeld tussen 1 november en 31 maart in Frankrijk wil rijden, moet je mobilhome beschikken over winterbanden of een ketting, in Luxemburg zijn winterbanden dan weer verplicht bij winterse omstandigheden, … Wij willen verzekeren dat je met onze mobilhome elk land kan bezoeken. Daarom vragen we dus naar welk(e) land(en) je zal gaan, om zeker te zijn dat onze mobilhome er helemaal klaar voor is.

Huur mobilhome bij Relexmobilhomes.be