Mobilhome verhuur

Bij Relex Mobilhomes hebben we momenteel één luxueuze mobilhome, geschikt voor 4 à 5 personen, ter beschikking. Er zijn 5 gehomologeerde zitplaatsen en 5 slaapplaatsen in de mobilhome. De mobilhome bevat ook alles dat je nodig hebt om relaxed en zorgeloos op reis te gaan. Onze mobilhome beschikt namelijk over een binnen- en buitendouche, toilet, volledig uitgeruste keuken, verwarming, trekhaak en een luifel. Daarnaast bevat de wagen ook een garage met twee grote deuren, handige en comfortabele draaibare cabinestoelen en energiezuinige LED-verlichting. Onze mobilhome is dus tip top in orde. Dit gaat niet enkel over interieur, maar ook over de mechaniek. De mobilhome bevat een automatische turbo diesel, grote tank van 90 liter voor lange autonomie, een zeer krachtige motor en cruise control.

Mobilhome 4 à 5 personen

5 gehomologeerde zitplaatsen
4 à 5 slaapplaatsen
Twinbedden

Lengte: 7.45m
Hoogte: 2.89m
Breedte: 2.32m

Gewicht 3000kg

Rijbewijs B

De zeer krachtige 130 PK 2000cc motor
Grote dieseltank 90l
Automaat Turbo diesel
Cruise control

Garage met 2 grote deuren
Sterke levenslange polyester opbouw
Energiezuinige LED-verlichting voor een optimale sfeer

Grote, ruime panoramische dakluiken

handige en comfortabele draaibare cabinestoelen met zetelhoezen

FORD EURO 6D 2,0 170 3,5T

Service

Onze campers krijgen een extra reiniging met desinfecterende middelen.
Wij garanderen u een professionele aanpak met veel info tips en een omnium verzekering speciaal voor verhuur en zijn steeds bereikbaar tijdens uw reis!

Wij zijn 24u/24u bereikbaar.

Mobilehome zithoek

In de familieruimte is er ruim plaats voor 5 personen. Naast de zeer comfortabele zitbanken, kunnen de bestuurders- en passagiersstoel omgedraaid worden om meer zitruimte te creëren. Al onze stoelen hebben zithoezen om deze zo comfortabel mogelijk te maken. De familieruimte is de perfecte plaats om samen gezellig te eten, gezelschapsspelletjes te spelen of gewoon even samen te zijn als familie.

Mobilehome bedden

De slaapkamer in onze mobilhome is geschikt voor 2 personen. De mobilhome beschikt over twee twinbedden achteraan in de mobilhome en de familieruimte kan omgetoverd worden in een kingsize bed waar drie personen comfortabel kunnen slapen. Onze bedden hebben ook zeer goede matrassen voor de beste nachtrust want als je op reis bent, wil je natuurlijk altijd goed slapen.

Mobilehome keuken

mobilhome bevat ook een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een gasvuur met drie vuren en een wastafel. Deze is dus perfect om ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds te koken. Er is ook zeker genoeg beweegruimte in de keuken om comfortabel te werk te gaan. Daarnaast is er ook genoeg opbergruimte voor servies, potten, pannen en bestek voor een familie van 5 personen. Naast de keuken staat de douche en toilet.

Mobilehome badkamer

Als 5 bedden, een volledig uitgeruste keuken, toilet, douche en gezellige familieruimte nog niet genoeg waren, de mobilhome heeft ook een garage, panoramisch dakluik en een buitendouche. De garage kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld fietsen mee te nemen, maar deze kan ook als opslagruimte gebruikt worden. Het panoramisch dakluik is 4,5m lang en perfect om doorheen de dag wat meer zonlicht binnen te laten of om ’s avonds naar de sterren te kijken.

Huur mobilhome bij Relexmobilhomes.be